Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Oaspeții au arătat că sunt campioni!


CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea – 1 gol, Gramatic, Hagiu – 2, Moisă, Popovici, Miroiu – 3, Popa, Èšuțu – 2, Mocanu – 1, Rață – 3, Eros – 2, Pătru – 1, Sladic – 8, Năstăsie – 1.
Dinamo București: Grigoraș, Hetdarirad – Descat – 2, Sajat Esteki – 12, Mironescu – 1, Savenco,  Gajduchenko – 1, Șandru – 2, Gavriloaia – 3, Alahkharam Esteki – 1, Komogorov – 4, Marius Mocanu, Mousavi – 5, Sajin.

    Echipa de handbal seniori a Focșaniului a jucat aseară, în Sala Polivalentă în compania campioanei și celei mai în formă echipă a ultimelor etape. Oaspeții au evoluat la nivelul renumelui și au câștigat după un meci foarte disputat, spectaculos, în care și-au arătat clasa individuală, dar au etalat și un foarte bun joc de echipă, mai cu seamă în apărare, unde Grigoraș a avut o serie aproape nesfârșită de parade excepționale, iar linia de 9 metri a fost de multe ori impenetrabilă! Handbaliștii focșăneni au evoluat în maniera obișnuită, cu circulație rapidă a mingii, cu pătrunderi din zona interilor și cu angajări ale pivotului. A fost un duel tactic interesant, însă diferența a făcut-o până la urmă experiența superioară a bucureștenilor. Arbitrii au generat, de multe ori, prin decizii greu de înțeles și de acceptat, protestele vehemente ale publicului.
    O întâmplare, cumva insolită pentru Sala Polivalentă unde spectatorii sunt pașnici, a fost provocată de un suporter dinamovist care a coborât din zona rezervată, în partea din dreapta sus a sălii, până pe teren de unde a fost scos de agenții UMO Guard, care au asigurat ordinea la meci, și a fost predat jandarmilor care l-au condus în afara sălii și i-au aplicat sancțiunile prevăzute de lege.
    În etapa viitoare, joi, 29 martie, CSM Focșani 2007 va întâlni tot în Sala Polivalentă, lidera clasamentului, Steaua București. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?