Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Timiș: O educatoare care și-a ucis fetiţa de patru ani, reţinută pentru 24 de ore pentru omor


Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani prin înecare a ajuns, miercuri, în arestul Poliției Timiș, pentru 24 de ore, iar joi ar putea fi prezentată magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. „Femeia a fost externată în cursul dimineții și adusă cu mandat la audieri, la procurorul de caz, după care a fost reținută pentru 24 de ore, fiind suspectă de omor. Joi va fi prezentată judecătorilor, cel mai probabil cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Diana Nicoleta Gîtan.
După ce a ucis fetița, femeia a fost cea care a anunțat autoritățile și a încercat să se sinucidă cu insecticid. „Femeia a fost transferată la noi de la Spitalul Municipal, miercuri, a ajuns la toxicologie, apoi la terapie intens și la hemodializă, de unde a fost transferată pe secția de psihiatrie. Este stabilă și cooperantă. Dacă a ajuns în arest, ea va trebui supravegheată și își va urma tratamentul de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, Andreea Borboros.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, Neț Oana – Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa de patru ani, după ce anterior îi tăiase micuței venele de la mâini. „Tatăl fetiței ținea foarte mult la micuță și probabil că femeia, aflând că soțul vrea să divorțeze, a ales acest fel de a-l pedepsi, omorând fetița. Femeia era de 15 ani educatoare, la Murani, comuna Pișchia, și niciodată nu a semnalat nimeni vreo problemă comportamentală a acesteia”, au declarat pentru surse școlare timișene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?