Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

VIDEO: Ultimul film al lui Spielberg, întrerupt la premieră de două ori din cauza unor probleme tehnice


Premiera mondială a noului film science-fiction al lui Steven Spielberg „Ready Player One” de duminică seară, de la festivalul SXSW, a fost oprită de două ori din cauza dificultăților tehnice, relatează The Wrap. Noul film al lui Spielberg rula de o oră și jumătate când sunetul a început să nu se mai audă, ceea ce audiența a crezut inițial că e ceva intenționat, până când și imaginea s-a oprit, iar publicul a început să vocifereze.
Filmul, care avusese parte de o reacție bună din partea spectatorilor până atunci, a fost reluat în curând dar apoi s-a oprit în exact același loc, ceea ce a declanșat râsete în rândul cinefililor care au fost suficient de norocoși să prindă un bilet la premiera ecranizării după romanul best-seller al lui Ernest Cline. Fanii au vociferat în scaunele lor când filmul s-a reluat pentru a doua oară, iar după ce pelicula a reușit să depășească partea care a creat dificultăți publicul a sărit de pe scaune și a început să aplaude.
Totuși, notează The Wrap, sincopa pare să fi creat un moment de simpatie din partea publicului, în contextul în care s-a aplaudat frenetic la reluare. În plus, notează site-ul, momentul neașteptat de tăcere s-a potrivit perfect cu ce se întâmpla în film la momentul respectiv. Când filmul s-a încheiat și Spielberg, împreună cu distribuția, au urcat pe scenă, au fost întâmpinați cu ovații la scenă deschisă, mai notează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?