ULTIMA ORĂ! 40 de contracte REZILIATE de Primăria Focșani cu chiriașii de la ANL

0
3718


Comunicat de presă
Primăria Municipiului Focșani a desfășurat în ultimele luni o acțiune de control în cartierele ANL din oraș pentru verificarea respectării clauzelor contractuale, în special cele referitoare la interzicerea subînchirierii. Controalele au fost efectuate de către Corpul de Control al Primarului împreună cu Poliția Locală, verificările făcându-se chiar și de trei sau patru ori acolo unde au fost constatate nerespectări ale prevederilor din contractul de închiriere. 
În perioada 31.10.2017 – 10.11.2017 s-au verificat toate locuințele din blocurile ANL situate în Municipiul Focșani. În perioada 08.11.2017 – 17.11.2017 s-au verificat toate locuințele din blocurile ANL la care nu au fost găsiți locatarii în urma primului control efectuat. În perioada 23.11.2017 – 09.12.2017 s-au verificat toate locuințele din blocurile ANL situate în Municipiul Focșani la care nu au fost găsiți locatarii în urma celui de-al doilea control efectuat. Pentru locuințele unde nu s-au găsit locatarii nici în urma celui de-al treilea control efectuat, s-au lăsat invitații titularilor contractelor de închiriere în vederea prezentării la sediul Primăriei Municipiului Focșani, pentru a se clarifica situațiile locative ale apartamentelor respective. 
Astfel, în urma controalelor în teren și a verificării documentelor, au fost constatate încălcări repetate ale prevederilor legale în sensul subînchirierii locuințelor ANL. În consecință, în peste 40 de cazuri s-a luat măsura rezilierii contractului, locuințele libere urmând a fi repartizate altor tineri focșăneni aflați deja pe lista de așteptare, așa cum este și corect. 
Anunțăm public faptul că aceste controale vor continua și pe parcursul acestui an, întrucât vrem să ne asigurăm că sunt respectate prevederile contractuale, dar să dăm totodată o șansă și altor tineri care sunt în prezent pe lista de așteptare. Și de fiecare dată când vom constata abateri, vom lua toate măsurile legale care se impun, inclusiv rezilierea contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here