Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Oscar 2018 – Rita Moreno a îmbrăcat aceeași rochie pe care a purtat-o la ceremonia din 1962


Legendara actriță Rita Moreno a fost una dintre cele mai apreciate apariții la cea de-a 90-a ceremonie de decernare a premiilor Oscar. Actrița, în vârstă de 86 de ani, a ales să poarte aceeași rochie neagră cu flori și frunze aurii pe care a îmbrăcat-o la ceremonia Oscarurilor din 1962, atunci când a intrat în istorie, devenind prima actriță de origine hispanică care a câștigat acest trofeu prestigios, după ce s-a impus la categoria „cea mai bună actriță în rol secundar”, notează Daily Mail.Rita Moreno, una dintre cele 12 vedete din industria de divertisment care au câștigat un premiu Emmy, un premiu Grammy, un premiu Oscar și un premiu Tony, a fost recompensată cu Oscar pentru rolul Anitei din musicalul „West Side Story”.
Într-o declarație acordată prezentatorului de televiziune Ryan Seacrest pe covorul roșu, actrița născută în Puerto Rito a mărturisit că nu se mai aștepta să poarte vreodată acea rochie, despre care credea că se ponosise, după ce a stat atât de mult timp într-un dulap.
„Materialul este cel folosit pentru obi – centura purtată de femeile japoneze la chimonouri”, a explicat ea.
Rita Moreno a modificat însă puțin aspectul ținutei sale, transformând-o dintr-o rochie pe gât în una cu umerii goi, la care a asortat o pereche de mănuși lungi negre și un colier. Din materialul rămas a fost realizată o diademă-turban, pe care actrița a purtat-o pe cap seara trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?