Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Handbal juniori 3: Victorie simplă pentru focșăneni! CSM Focșani 2007 – LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 34-13 (14-9)


CSM Focșani 2007: Silviu Vișan, Alexandru Muraru – 4, Vlad Ivan, Luca Gogonea – 1, Robert Feraru – 11, Alexandru Golea – 2, Denis Bari, Petru Andronic, Dennis Bogdan, Radu Andronic – 6, Andrei Popoiu – 3, Răzvan Prundiș – 2, Giorgian Ciocoiu – 3, Alexandru Gheorghiță – 1, Bogdan Doghioiu – 1.
CSM Focșani 2007 a întâlnit, sâmbătă, 3 martie, în Sala Polivalentă, ultima clasată din seria B a Campionatului Național, echipa LPS Iolanda Balaș Soter, din Buzău. Gazdele s-au impus la o diferență foarte mare, însă distanțarea s-a produs în partea finală a primei reprize și în partea a doua a partidei. Formația oaspete, cu o talie inferioară, a arătat, cel puțin un sfert de oră, că are potențial, a stat foarte aproape ca nivel de joc de CSM Focșani 2007, dar după 7-7 a început să cedeze în apărare și să nu mai reușească mare lucru în atac. Elevii antrenorilor Marius Partene, Iulian Neață și Dan Rusu au alternat momentele de joc bun cu altele, în care le-a lipsit concentrarea în atac și coordonarea în apărare.
Din pauză a revenit în teren o formație a Focșaniului cu o defensivă densă și decisă și cu un joc mult mai bun la finalizare și a urmat ceea ce era firesc: victoria care a adus golaveraj și trei puncte foarte importante pentru că țin CSM Focșani 2007 la distanța de siguranță în perspectiva calificării în turneul semifinal.
Va urma, însă, vineri, 9 martie, pentru focșăneni, foarte dificilul meci din deplasare cu Știința Municipal Bacău în timp ce oneștenii, acum pe locul al patrulea, aspiranți și ei la un loc în turneul semifinal, vor avea un joc mult mai ușor la Buzău. Prima șansă de intrare în turneul semifinal o au, însă, tot focșănenii, care au și avantajul unei victorii în plus și al golaverajului în meciurile directe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?