Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un bărbat bolnav de epilepsie are nevoie de 64 de lei pentru tratament


    Vasile Nedelcu, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Focșani, este un om față de care viața nu a vrut să fie prea blândă. Fără un domiciliu stabil și suferind de mai multe boli, printre care astm bronșic și epilepsie, bărbatul se plimbă pe străzile din municipiu, de multe ori fără să bage, cu zilele, o bucată de pâine în gură. 
Din cauza bolilor de care suferă de 20 de ani, bărbatul nu a putut munci, pentru a putea avea la bătrânețe o pensie, din care să-și asigure traiul de fiecare zi. Singura sa ocupație a fost cea de măturător, iar până la împlinirea vârstei de pensionare, trăiește, dacă acesta se poate numi trai, din cei 272 de lei din pensia de handicap. Bani ce nu-i ajung pentru hrană sau pentru tratamentul epilepsiei, de care are nevoie permanent. În lipsa tratamentului, bărbatul suferă frecevent crize epileptice, care-i pot pune oricând viața în pericol. Bărbatul susține că nu mai poate fi primit în adăposturile de noapte din Focșani, din cauza bolilor de care suferă.
Pare greu de acceptat, dar acest om, bolnav și neputincios, a fost condamnat la suferință, fiind incapabil să se apere în fața bolilor nemiloase de care suferă. Pentru tratamentul epilepsiei nu are nevoie decât de 64 de lei. Atât!
Oricine dorește să-l ajute pe acest om, o poate face venind la sediul redacției noastre, din strada Tinereții nr. 1. Îi poate da atât cât poate și cât are, Vasile Nedelcu având nevoie de o mână de ajutor. Chiar și un leu contează pentru el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?