Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 1 – Adjudenii își propun calificarea la turneul final!


    Echipa de handbal juniori 1 a CSS Focșani, secția Adjud, înscrisă în campionat sub numele de Școala nr. 3 Adjud, nu mai poate pierde calificarea în turneul semifinal al Campionatului Național. Adjudenii pregătiți de profesorii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț erau ca și calificați cu mai multe etape în urmă. Însă după jocul de miercuri, de pe teren propriu, cu LPS Roman și-au asigurat față de formația de pe locul al cincilea al clasamentului un avans ce nu mai poate fi anulat, indiferent de rezultatele din etapele care au mai rămas de disputat!
    În fața romașcanilor, adjudenii s-au impus cu 36-28 (21-14). Pentru Școala nr. 3 Adjud au evoluat: Alin George Stratulat, Ștefan Stancu – 2 goluri, Ionuț Pascu – 6, George Stan – 3, George Iosub – 10, Roberto Cenușă – 1, Robert Bejan – 4, Cosmin Roșu – 6, Marian Bouroș, Leonard Drug, Sorin Ignat – 1. Vlad Oglan – 3. Cei mai buni jucători ai Adjudului au fost, așa cum mi-a spus profesorul Marian Drăghici, Robert Bejan, Ionuț Pascu, Marian Bouroș și George Iosub. „Suntem la semifinal 100 la sută! Ne-am îndeplinit obiectivul de până acum, în ciuda celor spuse de oameni ce nu ne vor. Pentru turneul semifinal ne propunem ca obiectiv calificarea la turneul final! Mulțumim frumos pentru susținere părinților jucătorilor, consilierului județean George Nica, primarului ing. Constantin Armencea, viceprimarului Claudiu Cristea, Consiliului Local al Municipiului Adjud și oamenilor cu drag de sport din Adjud. Aceleași mulțumiri le adresăm și domnilor Lucian Tucan și Dumitru Sandu Zisu”, mi-a spus profesorul Marian Drăghici.
    În etapa următoare, echipa de juniori 1 a Adjudului va juca mâine, 3 martie, de la ora 11,00, cu LPS Iași în deplasare. Va fi un joc de pregătire pentru turneul semifinal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?