Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Handbal, Liga Națională – Focșănenii merg în Capitală să-și joace șansa!


    Formația de handbal seniori a CSM Focșani 2007 continuă seria întâlnirilor cu grad ridicat de dificultate. Mâine, 1 martie, în Sala Rapid, focșănenii vor întâlni vicecampioana de anul trecut și actuala ocupantă a locului al patrulea al clasamentului Ligii Naționale, CSM București. La Focșani, în tur, după 12-12 la pauză, bucureștenii s-au impus cu 27-24, la capătul unei întâlniri în care gazdele au avut o perioadă scurtă de cădere, când oaspeții au luat un avans ce nu a mai putut fi anulat! Marea valoare a jucătorilor bucureșteni, care a făcut diferența în toamnă, în Polivalentă, poate fi determinantă și acum în stabilirea învingătoarei. Însă handbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte alcătuiesc un grup echilibrat valoric, dispus să-și joace șansa până la ultimul sunet al sirenei!
    Formația focșăneană are probleme de lot, care i-au afectat forța de joc și în partida de duminică seara, cu SCU Suceava, de pe teren propriu. Atunci, Marius Ragea și Sebastian Popovici au intrat în teren nerefăcuți dar au dorit să joace pentru a-și ajuta echipa într-un meci foarte important, iar Robert Popa și Bogdan Moisă au făcut entorse și nu au putut juca decât puține minute. Foarte probabil, profesorul Viorel Ciubotaru nu va forța introducerea în joc a acestor jucători pentru a nu le fi aggravate, astfel, efectele accidentărilor și pentru a-i avea disponibili la întreaga lor capacitate în partida de la Iași, din 11 martie. Atunci când câștigarea tuturor celor trei puncte puse în joc va fi obligatorie!
    Bucureștenii vin după o a doua repriză dezastruoasă făcută în etapa trecută în fața lui Dinamo București, de care a și fost întrecută! Nici focșănenilor nu le-a mers foarte bine în repriza a doua cu Suceava, când au pierdut avansul de cinci goluri de la pauză. Poate că lor l-a picat mai greu decât jucătorilor Focșaniului acea sincopă și până o digeră oaspeții lor de mâine pleacă din Sala Giulești cu un rezultat favorabil!
    Partida dintre CSM București și CSM Focșani 2007 va fi condusă de arbitrii  Claudiu Gorina, Florin Melencu, Dolj iar observator va fi Paul Suică, din Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?