Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Mark Hamill va înmâna un premiu la gala Oscar și va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood


Actorul american Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker din franciza cinematografică „Star Wars”, va înmâna un trofeu la gala premiilor Oscar de pe 4 martie, cu câteva zile înainte de a primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează AFP. Academia de film americană (AMPAS), instituția care decernează premiile Oscar, cele mai prestigioase trofee din cinematografia americană, a anunțat că Mark Hamill și alte nouă celebrități, printre care se află și Oscar Isaac, un alt actor de pe afișul celui mai recent film din seria „Star Wars”, vor înmâna statuete la gala Oscar 2018. Așa cum procedează de obicei, Mark Hamill, după ce a aflat această veste, a reacționat printr-o serie de glume publicate pe contul lui de Twitter. „Notă către mine însumi: 1) Să vorbesc suficient de repede pentru ca orchestra să nu încerce să mă întrerupă. 2) Să nu fac glume cu R2-MeToo. 3) Să nu pronunț ‘La La Land’ după ce deschid un plic”, a scris starul american, în vârstă de 66 de ani, în acel mesaj online.
Primul punct din mesajul actorului Mark Hamill face referire la o regulă a organizatorilor, potrivit căreia prezentatorii și artiștii premiați dispun la gala Oscar de un interval de timp foarte scurt care le este alocat pentru a-și susține discursurile de acceptare a trofeelor. Dacă depășesc timpul alocat, discursurile lor sunt întrerupte de o orchestră. Al doilea punct reprezintă un joc de cuvinte bazat de pronunția în limba engleză a numelui robotului android R2-D2 din franciza „Star Wars” și mișcarea #MeToo, devenită tot mai populară pe rețelele de socializare după ce a denunțat agresiunile sexuale comise în industria cinematografică, în urma izbucnirii scandalului Weinstein.
Al treilea punct face referire la o gafă de proporții comisă anul trecut de organizatorii galei Oscar, ironizată intens pe rețelele de socializare, după ce Faye Dunaway și Warren Beatty au anunțat în mod eronat că premiul pentru cel mai bun film a fost acordat musicalului „La La Land”, în contextul în care adevăratul câștigător era pelicula „Moonlight”. Gala de decernare a premiilor Oscar din anul 2018 va avea loc la Dolby Theatre, în fața celebrului bulevard al celebrităților – Walk of Fame – din Hollywood, unde actorul Mark Hamill va participa pe 9 martie la ceremonia de inaugurare a unei stele care îi este dedicată.
„Fanii ‘Star Wars’ din lumea întreagă și dintr-o galaxie îndepărtată, foarte îndepărtată, vor fi încântați să afle că legendarul actor din „Star Wars” Mark Hamill va avea onoarea de a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame”, a declarat Ana Martinez, producătoarea galei Oscar 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?