Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Arad: Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta Colegiului ‘Mihai Viteazul’ din orașul Ineu


Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta Colegiului „Mihai Viteazul” din orașul Ineu, din județul Arad, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, sublocotenent Valeriu Macovei. Potrivit sursei citate, luni, în jurul orei 10.35, un echipaj din cadrul Poliției orașului Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza orașului Ineu deoarece existau informații că în incinta Colegiului „Mihai Viteazul” din oraș se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.
Jandarmii s-au deplasat la fața locului, însă ajunși acolo au constatat că persoana în cauză plecase. Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul „Sava Brancovici”, Ineu. „Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la Liceul „Sava Brancovici” unde, în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul în cauză este Cristea F.D și care, conform planificării, ar trebui să se afle la orele de practică. Luându-se legătura cu cadrul didactic responsabil de îndrumarea elevului în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018″, a declarat, printr-un comunicat de presă, sublocotenent Valeriu Macovei.
Având aceste informații și având o fotografie a celui căutat, echipajul de jandarmi a pornit în căutarea tânărului, în incinta barurilor și restaurantelor de pe raza orașului Ineu, acesta fiind identificat în scurt timp în incinta Restaurantului „Intim”, unde se afla la o masă împreună cu o persoană de sex feminin. „După ce și-au declinat calitatea, membrii echipajului de jandarmi au trecut la identificarea adolescentului și, în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, a fost găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător”, a mai spus sublocotenentul Valeriu Macovei.
Ofițerul de Informare, relații publice și relații cu publicul al IJJ Arad a adăugat că, tânărul, Cristea F.D., a fost condus la sediul Poliției Orașului Ineu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?