Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal – Doi jucători de la CSM Focșani 2007, la selecție pentru lotul național U 18!


Prestațiile din jocurile oficiale din turul campionatului Ligii a III-a sau amicale a doi dintre jucătorii CSM Focșani 2007 au atras atenția specialiștilor Federației Române de Fotbal care au decis să-i convoace pentru perioada 4-6 martie, la un trial la Buftea. Este vorba despre foarte tinerii Alexandru Apenciucesei, portar și Bogdan Panaite, fundaș central.
Ambii sunt jucători talentați, Panaite fiind și titular incontestabil, din postura de junior sub 19 ani, al postului de fundaș central al echipei Focșaniului, transferat de la LPS Focșani. Apenciucesei, descoperit de antrenorii de la CSM Focșani 2007 la Gugești, când juca în Liga a IV-a, și-a confirmat calitățile, a fost folosit titular și în Liga a IV-a și în Liga a III-a – în două partide. A făcut antrenamente specifice cu titularul postului de portar la CSM Focșani 2007, Gabriel Lazăr și creșterea calității jocului său a fost evidentă!
Condiția participării la trial este ca Alexandru Apenciucesei și Bogdan Panaite să fie sănătoși și buni de joc la acel moment, ce poate fi un pas important în cariera lor de fotbaliști!
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?