Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Situația evenimentelor cauzate de vreme, la ora 13.00; pompierii, chemați să îndepărteze zăpada la fostul Tribunal


                                                                                                            
INFORMARE PRESÄ‚
În urma analizei situației operative în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea, precum și a măsurilor dispuse de către Prefectul Județului Vrancea – domnul Sorin-Ionel-Florin HORNEA, la data de 15 februarie,  ora 13.00 situația operativă se prezintă astfel:
    • din punct de vedere al alimentării cu energie electrică sunt înregistrate defecțiuni la 2 linii de medie tensiune afectând 2 localități cu 680 abonați (Movilița – 80 și  Milcov – 600). Pentru remedierea defecțiunilor acționează 3 echipe de la distribuitorul de energie electrică.
    • în acest moment pe toate sectoarele de drumuri naționale se acționează cu 20 utilaje, pe sectoarele de drumuri județene se acționează cu 38 utilaje, iar pe drumurile comunale se acționează prin grija autorităților locale. Nu există circulația întreruptă sau restricționată pe niciun sector de drum.
    • activitatea școlară este suspendată în următoarele localități: Bahnele (Vintileasca), Păunești, Movilița, Șc. Gimnazială Vidra (centrala termică defectă), Sl. Bradului, Șerbănești (Corbița), Clipicești (Èšifești), Boghești, Sihlea și Bolotești cu un număr total de 4241 elevi și preșcolari.
Biroul de comunicare al C.J.S.U. Vrancea
N.R. –  Pompierii de la Detașamentul Focșani au fost chemați, în jurul orei 13.15, să îndepărteze zăpada de pe acoperișul fostului Tribunal Vrancea, situat pe strada Cuza Voda. Ei au acționat cu autoscara mecanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?