Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Fotbal amical. CSM Focșani 2007 – Viitorul Curița 2-4 (1-4)


Formații
CSM Focșani 2007: Dogaru (30 Lazăr)- Dediu, Panait, Nistor, Mihai – Lupu, Negoescu, Zaharia, Manu – Predoiu, Pasăre.
Au mai intrat în repriza a doua Apenciucesei, Petrescu, Salaoru, Parlac, Budeanu, Duca, Remus Popa, Pascu, Beșa.

Viitorul Curița: Dascălu – Blănaru,Șchiopu, Sitaru, Maxim – Ardeleanu, Mihalache, Botezatu, Corman – Tudorache, Folia.
Rezerve: Crăciun, Duță, Toader, Flenchia, Gheorghiu, Murgu, Andrei.

    Echipa Focșaniului a jucat, ieri, de la ora 15,00, al doilea amical al perioadei de pregătire. Adversară i-a fost Viitorul Curița, aflată pe locul al doilea în campionatulul județului Bacău, o formație bine așezată în teren, cu un joc reactiv, pe contre, cu fotbaliști rapizi care au jucat simplu și pe poartă. Așa au marcat în primele 30 de minute de patru ori din, practic, tot atâtea acțiuni în zona careului gazdelor.
    CSM Focșani 2007 și-a făcut obișnuitul joc de pase, dar jucătorii săi au fost incomodați vădit de terenul alunecos ca și de presingul și de intrările decise ale oaspeților. La 0-3, Manu a intrat din stânga spre centru, i-a pasat lui Predoiu care a marcat cu un șut în diagonală scurtă și s-a făcut 1-3. A fost apoi 1-4 , scor la care în poarta Focșaniului a intrat Lazăr și jocul apărării gazdelor a devenit mai așezat, mai sigur. Până la pauză nici o echipă nu a mai înscris.
    La începutul reprizei a doua, nou intratul Remus Popa a făcut o cursă rapidă și spectaculoasă pe stânga, a intrat în careu, dar a trimis mingea pe lângă poartă. În minutul 50, Predoiu a fost faultat în careu, apoi a marcat pentru 2-4 din penalty-ul acordat de centralul Octavian Bucătaru. Până la finalul meciului, focșănenii au avut posesie superioară, mai puteau înscrie, dar Pascu a șutat de două ori puternic peste transversală, ca și Salaoru, iar Predoiu și Lupu au trimis mingea în portar din poziții de gol. 
    Următorul joc de pregătire al CSM Focșani 2007 va fi la 10 februarie, cu KSE Tîrgu Secuiesc, la finalul cantonamentului de la Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?