Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! O elevă de la Liceul Pedagogic a leșinat în baie; directoarea spune că nu se pune problema unei tentative de suicid


O elevă de la Liceul Pedagogic din Focșani a leșinat ieri în baie, ea fiind transportată la spital. Directoarea liceului spune că informațiile apărute în mediul online, privind o eventuală tentativă de sinucidere, nu sunt adevărate. „I-a fost rău ieri unei fete și a leșinat în baie. Noi am chemat SMURD-ul. Au stat cu ea diriginta și o colegă. Au venit părinții și i-au luat bagajele.Am înțeles de la medic că ar fi vorba de o criză a unei boli. Cum să se facă astfel de supoziții (n.r.- referitor la tentativa de sinucidere). Era leșinată și toată lumea era în jurul ei. Ne-am panicat cu toții dar nu putem face astfel de supoziții. Ce date am eu? I-a venit rău unui copil. Ea tremura. eu nu am văzut sânge, nimic, doar că tremura. Era cooperantă. A fost și Poliția și a verificat baia. Poliția face cercetări să vadă dacă este altceva decât un leșin. Eu nu am cunoștință de altceva. Mie mi s-a părut o criză de calciu. Fetele țin cură de slăbire, nu mănâncă. Cam atât a fost. Colegii ei s-au alarmat și au făcut tot felul de supoziții”, ne-a spus Felicia Panaite, directorul Liceului pedagogic „Spiru Haret” din Focșani. Directoarea ne-a mai spus că nu are cunoștință ca fata să sufere de vreo decepție, așa cum s-a vehiculat, dar dacă se confirmă și o decepție, unitatea de învățământ va veni în sprijinul ei cu consiliere.
UPDATE!
Polițiștii spun că totuși eleva a încercat să-și facă rău. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați ieri în jurul orei 14:45 cu privire la faptul că o elevă a unui liceu de pe raza municipiului Focșani ar fi fost găsită inconștientă în incinta unității de învățământ. Din primele verificari, a reieșit faptul că, pe fondul unei discuții avută cu o altă persoană minoră și-ar fi provocat mai multe escoriații minore la nivelul antebrațului. Minora a fost transportata la spital”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.
UPDATE 2!
Eleva a fost internată la Pediatrie și urmează ca în cursul zilei să fie văzută de un psiholog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?