Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Claudia Prisecaru, premiată la Gala Atletismului Românesc!


    Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, cea mai bună sportivă a Vrancei în 2017 a fost joi seara, în galeria celor mai buni performeri ai atletismului românesc, în Gala organizată de Federația Română de Atletism la Hotelul Crowne Plaza din București.
    Sportiva de la Focșani a fost recompensată cu diplomă de onoare pentru medalia de argint obținută la Campionatul European de Cros pentru senioare, împreună cu  Roxana Bârcă, Cristina Simion, Paula Todoran, Ancuța Bobocel, Andreea Pîșcu.
    Claudia este una dintre speranțele olimpice ale atletismului românesc, fiind campioana națională la 3000 metri obstacole tineret, ocupanta locului al patrulea, pe aceeași distanță, la Campionatul European de tineret în 2017, componentă a lotului olimpic de senioare al României.
    Anul trecut, Claudia a câștigat medalia de argint la Campionatul Național de cros Tineret și medalia de argint la Campionatul Balcanic de Cros cu echipa de tineret a României. Acum, Claudia Prisecaru se pregătește la Lotul național cu profesorul Cristian Orza, alături de care a obținut cele mai mare performanțe din carieră! 
    Foto grup, AMOS News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?