Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Unul dintre cele mai puternice branduri pentru bărbați din România a deschis un magazin la VESTIRO


    Cu câteva zile înainte de Crăciun, bărbații din Focșani primesc un cadou neașteptat. Se deschid în orașul nostru Outlet Louis Purple și Outletformens, locul care va deveni destinația favorită a bărbaților cu stil din zonă. Aici, bărbații vrânceni vor găsi moda de pe străzile din Paris, Londra sau Roma, la prețuri de producător, pentru că majoritatea pieselor vestimentare sunt concepute și produse la noi în țară.
    LOUIS PURPLE este unul dintre cele mai cunoscute branduri de stil masculin și oferă îmbrăcăminte de cea mai bună calitate în colecțiile pret-a-porter și serviciul made-to-measure pentru costume și sacouri, astfel încât fiecare bărbat să arate impecabil într-un costum pe măsura lui. „LOUIS PURPLE îți oferă exact ceea ce lipsea din garderoba ta: piese vestimentare ready-to-wear sau made-to-measure ce se remarcă prin calitate, design modern și o deosebită atenție asupra detaliilor, la prețuri accesibile”, este felul în care se prezintă brandul pe website-ul oficial www.louispurple.com. Ei garantează că fiecare experiență în costumul LOUIS PURPLE va fi una minunată, că veți avea toate beneficiile unei piese vestimentare de lux: un croi impecabil, țesături de înaltă calitate, comoditate și lejeritate de neegalat, iar Consilierul Louis Purple este ghidul ce vă va sprijini în fiecare etapă.

    Bărbatul ce poartă LOUIS PURPLE este mereu atent la propria imagine și la mesajul pe care îl transmite prin hainele sale. În Outlet Louis Purple veți găsi atât noua colecție cât și elelemente din colecțiile anterioare. Colecția Toamnă/Iarnă 2018 se definește prin bun gust și practicalitate, libertate de mișcare și inovație, respectând tradiția costumului de calitate.
    LOUIS PURPLE și FORMENS au în spate o generație de croitori francezi care au revoluționat în anii `80 serviciul made-to-measure. Astăzi, grupul FORMENS, din care face parte și Louis Purple, prin alăturarea expertizei italienești, englezești și a celei franceze, atinge rezultate remarcabile: este lider pe piața de costume masculine din Franța și produce 1.000.000 de costume pe an, pentru 32 de țări.
    Grupul se numește Formens, iar VESTIRO Focșani, una dintre cele mai importante întreprinderi din domeniul confecțiilor din Focșani, a devenit membră a acestui grup în anul 2017.
    Magazinul este deschis de luni până vineri de la ora 9:00 până la ora 18:00 și sâmbăta între 10:00 și 16:00. Bărbații care sunt interesați de costumele la comandă sunt invitați să viziteze magazinul pentru o programare sau să contacteze specialistul Louis Purple telefonic la numărul 0374 949 574.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?