Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Astăzi se deschide în Focșani cel mai mare magazin din rețeaua Zanfir! Promoții și prețuri de discounter


Astăzi se deschide, la Focșani, cel mai mare magazin din rețeaua Zanfir. Panglica inaugurală a fost tăiată, aseară, de președintele Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan și soții Zanfir, proprietarii lanțului de supermarketuri. Investiția este realizată cu capital românesc 100% iar Marian Oprișan i-a felicitat pe soții Zanfir dar și pe toți cei implicați în realizarea noului magazin. Noul magazin este situat pe E85 și „oferă condițiile unui hipermarket și prețuri de discounter”. Pe rafturi se găsesc peste 25 mii de produse, cu multe noutăți pentru comerțul vrâncean. Vor fi o brutărie inhouse, un centru gastronomic și multe alte surprize. Compania Zanfir s-a dezvoltat treptat în cei peste 25 de ani de activitate iar la acest moment poate concura cu orice companie străină din retail.

    Cel mai mare magazin din rețeaua Zanfir se deschide astăzi clienților dar inaugurarea oficială a avut loc, aseară, în prezența autorităților locale și a zeci de oameni de afaceri din Vrancea. Panglica inaugurală a fost tăiată de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan și soții Zanfir, Lilieana și Vasile, proprietarii lanțului de supermarketuri. La deschidere au mai fost prezenți primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, vicepreședinții Consiliului Județean, Ionel Cel Mare și Dănuț Cristian. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a felicitat familia Zanfir pentru noua investiție dar și pe ceilalți factori implicați în realizarea acestui proiect, proiectantul și constructorul magazinului, Edil Dan Construct. Șeful administrației județene a subliniat că este o investiție realizată doar cu capital autohton, cu capital 100% românesc. „Felicit familia Zanfir ca investitori în spațiul comunitar al județului Vrancea, nu în ultimul rând îi felicit pe proiectanți, pe constructor, Edil Dan Construct, pe toți cei care, împreună cu doamna și domnul Zanfir au dus la bun sfârșit această realizare importantă din spațiul comercial al județului Vrancea. Asta trebuia făcut de multă vreme, felicit familia Zanfir pentru că a apărut, cu capital autohton, românesc 100%, un retailer român care poate să stea în mediu concurențial alături de celelalte companii străine”, a spus președintele Marian Oprișan, precizând că firma Zanfir va face „o figură senzațională” în acest domeniu.    
    Acesta a subliniat că, fără dăruire, muncă, determinare, nu se pot face asemenea investiții care asigură locuri de muncă pentru vrânceni. „În spatele acestei investiții se află foarte multă muncă, foarte multă determinare și foarte mult sacrificiu. Aici vor lucra 150 de oameni iar 75 sunt locuri de muncă nou create. Asemenea inițiative, asemenea oameni trebuie sprijiniți”, a mai spus Marian Oprișan. El a precizat că este nevoie de investiții pentru dezvoltarea județului, investiții care asigură locuri de muncă și prosperitatea cetățenilor. „Orice comunitate are nevoie de investiții, o comunitate fără investiții este o comunitate moartă. Unde se vor duce banii din investițiile publice? Evident în buzunarele vrâncenilor. Numai în ultimele două luni și jumătate am semnat contracte de finanțare pentru investiții publice în valoare de 570 milioane de euro. Banii aceștia rămân în Vrancea și vor servi la o viață mai bună pentru vrânceni și la prosperitatea lor”, a mai spus președintele Marian Oprișan.

Condiții de hipermarket și prețuri de discounter

    Noul magazin Zanfir va oferi prețuri de discounter dar și promoții lunare la produsele din ofertă. Lilieana Zanfir, directorul general al rețelei, a spus că este normal ca, la deschiderea magazinului, să fie promoții pentru a încuraja clientul, pentru a stimula cumpărăturile. Dar, a adăugat Lilieana Zanfir, prețurile de discounter vor fi aplicate în permanență. Noul magazin are o suprafață de peste patru mii de metri pătrați și sunt pregătite multe surprize pentru cumpărători. „Am o echipă foarte bună în spate, o echipă care muncește foarte mult pentru aceste prețuri”, a spus Lilieana Zanfir. Omul de afaceri a arătat că noul magazin este un melanj între hipermarket și discounter. Pe rafturile magazinelor se vor găsi 25 mii de produse, cu multe noutăți față de magazinele de proximitate ale rețelei.
    Lilieana Zanfir a subliniat că a fost acordată o atenție specială pentru confortul clienților și au fost construite 180 locuri de parcare pentru cei care vin să își facă aici cumpărăturile. „Este cel mai mare magazin din rețeaua Zanfir. Oferă condițiile unui hipermarket și prețuri de discounter. În acest magazin avem o brutărie in house, un centru gastronomic cu loc de servit masa. Am mărit gama de articole, aici găsiți și electronice. Fiecare raion și-a mărit suprafața, de exemplu, dacă în magazinul vechi aveam vitrine frigorifice la 28 metri, aici avem vitrine frigorifice la peste 60 de metri. Am triplat ca tot ce a fost dincolo. Este cea mai mare realizare a rețelei Zanfir și sper să nu fie și ultima. Vă aștept cu drag să veniți și să vedeți ceea ce s-a realizat. Eventualele nemulțumiri să mi le spuneți pentru că așa pot corecta activitatea firmei și deveni competitivă pentru clienți”, a spus Lilieana Zanfir. Aceasta a precizat că, spre deosebire de investitorii străini care vin în România, oamenii de afaceri români se implică personal în realizarea proiectelor. „Toți investitorii români care vin aici folosesc inteligența românească. Nu vine nimeni să stea, cum am stat cu soțul meu, nopți întregi, aici, pe baricade, să știm fiecare șurub unde se pune, fiecare poliță, fiecare produs. Consider că sunt mai sănătoase afacerile noastre și sper ca, peste 50-60 de ani, să scrie și la noi «fondat de ». Sper ca această societate să o las moștenire”, a precizat doamna Zanfir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?