Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Ruslan Lazarin va lansa albumul „Similare“ la Teatrul Pastia; el va avea invitați speciali din Republica Moldova


Artistul focșănean de origine basarabeană Ruslan Lazarin își lansează primul album muzical, intitulat „Similare”, în cadrul unui concert-eveniment ce va avea loc  sâmbătă, de la ora 17.00, la Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia din Focșani. În cadrul acestui eveniment, artistul va serba 20 de ani de carieră în muzică de suflet, cu prieteni și colaboratori. Alături de Ruslan Lazarin, pe scena Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia vor urca și câțiva artiști celebri de dincolo de Prut. Este vorba despre Anișoara Puică, artist emerit al Republicii Moldova, și trupa Beat Project din Chișinău, care vor cânta alături de Ruslan Lazarin, pentru publicul vrâncean, timp de aproape trei ore. 
Albumul „Similare” cuprinde 13 piese, realizate împreună cu artiști de marcă ai Republicii Moldova. Este un album realizat la Chișinău, în studioul lui Sergiu Teacă, în compoziția lui Sandu Gorgos.
Ruslan Lazarin este cunoscut ca interpret de muzică de petrecere, dar și pentru numeroasele apariții în emisiuni radio-tv sau în concerte organizate în întreaga Românie. Are evenimente contractate pe următorii doi ani, atât în țară cât și în străinătate.
Ruslan Lazarin s-a născut în Cahul, Republica Moldova, într-o familie cu cinci frați. A rămas fără tată la vârsta de 9 ani. Începuse deja scoala muzicală și cânta alături de tatăl său, acasă. Părintele său cânta la acordeon, iar el la trompetă. Cu sacrificii, a reușit să își finalizeze studiile la secția de trompetă a Școlii de muzică din Republica Moldova. A învățat singur să cânte la pian, acordeon, chitară și alte instrumente de suflat. La 11 ani a venit pentru prima dată în România, cu fanfara Moldovei, din care făcea parte, și a susținut concerte o vară întreagă la Slănic Moldova. La 17 ani s-a întors, iar la 20 de ani a decis să se mute definitiv în noua sa patrie.
Singura avere îi era muzica sa, cu care a reușit să bucure oamenii de fiecare dată. „Cânt neamului meu, cu dragoste și dor, cu o inimă plină de aceeași Moldova Mare, 20 de ani dincolo de Prut, 20 de ani dincoace de Prut! Sunt românul cu două inimi în ritmuri SIMILARE. Acesta va fi un concert organizat la cererea publicului meu și prin care îmi doresc ca muzica să unească oamenii de pe cele două maluri ale Prutului, aici, la Focșani, în orașul Unirii. Vă aștept duminică, 17 decembrie, să petrecem cum numai românii știu a petrece”, ne-a spus artistul Ruslan Lazarin.
Biletele de intrare la spectacol s-au pus în vânzare la agenția Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia, la prețul de 60 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?