Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! O mașină s-a răsturnat la Bolotești; pieton găsit căzut în zona Praktiker


Un autoturism s-a răsturnat duminică după amiază la ieșirea din Bolotești. Conform primelor date, în mașină se afla o familie din Galați, părinții și doi copii, care venea de la Lepșa și se întorcea acasă. A rezultat rănirea ușoară a unui copil de 8 ani. Șoferul este un bărbat de 44 ani.
Tot duminică după amiază, un bărbat a fost găsit căzut la trecerea de pietoni de la intersecția din zona Praktiker, pe șoseaua de centură a Focșaniului (FOTO). I s-au acordat îngrijiri medicale într-o ambulanță SMURD, fiind transportat la UPU. Bărbatul a spus că i s-a făcut rău.  
UPDATE!
Echipajul de la ambulanță a anunțat că existau cioburi la locul unde a preluat pietonul din zona Praktiker, așa că polițiștii au plecat în cercetare. Între timp, s-a prezentat un bărbat la poliție, care a declarat că a lovit un om și a părăsit locul accidentului.
Bărbatul lovit are 43 de ani, iar șoferul are 37 de ani. Ambii sunt din Focșani. Șoferul este acum cercetat pentru părăsirea locului accidentului. Conform unor surse, pietonul era în stare avansată de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?