Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Colonelul Chiscop a revenit la comanda ISU Vrancea


    Colonelul Flaviu Dorel Chiscop a revenit la comanda ISU Vrancea, după aproape doi ani, perioadă în care s-a aflat la comanda ISU București – Ilfov. Acesta a preluat comanda ISU Vrancea începând cu data de 1 decembrie, fiind numit inspector șef prin ordin al inspectorului general al IGSU.
Colonelul Chiscop a plecat de la ISU Vrancea la comanda ISU București-Ilfov în luna februarie a anului 2016, fiind inițial împuternicit, iar în luna decembrie a aceluiași an a ocupat funcția de la București prin concurs. „Avem onoarea a vă informa că, în conformitate cu ordinul inspectorului general, începând cu data de 01.12.2017, colonel Chiscop Flaviu Dorel a fost numit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Anghel Saligny al județului Vrancea. Reamintim faptul că, în data de 25.02.2016, domnul colonel Chiscop Flaviu Dorel a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, iar din data de 01.12.2016, în urma promovării concursului, a fost numit inspector șef al unității mai sus menționate. Având în vedere colaborarea anterioară, vă asigurăm de întreaga noastră considerație și deschidere instituțională”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea prin intermediul unui comunicat de presă.
Colonelul Chiscop a condus ISU Vrancea mulți ani înainte de a pleca la București. El se afla la comanda ISU Vrancea din luna septembrie a anului 2009. În toată această perioadă, el a reușit să atragă simpatia subalternilor săi, care îl vedeau ca pe un bun profesionist și un om foarte corect și echilibrat. Plecarea sa la București nu i-a bucurat pe subalternii săi, care ne spuneau atunci că se bucură pentru evoluția sa, dar că regretă faptul că nu mai este alături de ei.
După plecarea sa la ISU București – Ilfov, comanda ISU Vrancea a fost asigurată pentru o perioadă de fostul prim-adjunct Viorel Balla, care între timp s-a pensionat. Apoi, la comanda ISU Vrancea a fost împuternicit locotenent colonel Silviu-Constantin Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?