Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Handbal juniori 3: Astăzi începe turneul de sală de la Focșani!


CSM Focșani 2007 a câștigat licitația pentru organizarea primului turneu de sală al Seriei B a Campionatului Național al juniorilor 3. Iar turneul va începe astăzi, în Sala Polivalentă și se va încheia duminică, 26 noiembrie.
În primul joc al turneului, de la ora 11,00, se vor întâlni CSM Focșani 2007 și CS OK Sport Onești. Vor mai avea loc tot astăzi două meciuri, urmând ca, vineri, sâmbătă și duminică jocurile să aibă loc în intrevalul orar 11,00 – 16,00.
Formația focșăneană va mai juca mâine, de la ora 12,30, cu LPS Vaslui I, sâmbătă, de la 12,30, cu LPS Vaslui II, iar duminică, de la ora 11,00, cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău.
CSM Focșani 2007, care este antrenată de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Rusu, antrenor pentru portari, începe turneul de pe locul al patrulea în grupă, la egalitate cu ocupanta locului al treilea, CSS Tecuci, ambele cu câte un meci mai puțin decât ocupantele primelor două locuri. 
După terminarea sezonului regulat, primele trei clasate vor merge în turneul semifinal I. Echipa focșăneană joacă pentru ca prin rezultatele din cele trei zile să-și asigure o poziție bună în perspectiva returului de campionat și a celui de-al doilea turneu de sală și să se afle între cele trei ce vor promova în etapa următoare a campionatului.       
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?