Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Militarul Narcis Şonei, mort în Afganistan, comemorat de Ziua Veteranilor


Militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” l-au comemorat, vineri, cu ocazia Zilei Veteranilor, pe camaradul erou slt (pm) Narcis Åžonei, căzut în misiune în teatrul de operații din Afganistan, în luna aprilie 2005.
„Gândurile noastre se îndreaptă cu pioșenie și gratitudine, în primul rând, spre cei care, prin vitejia și jertfa lor, au contribuit la respectarea angajamentelor internaționale la care România este parte și la apărarea valorilor și intereselor statului.
Slt. (pm) Narcis Åžonei, este unul dintre eroii Armatei României. Acești eroi nu ne cer decât să NU le uităm faptele, să NU ne pierdem curajul, iar împreună, militari și civili deopotrivă, să veghem la liniștea și pacea acestor meleaguri, astfel încât sacrificiul lor să nu fi fost în van. Fie ca spiritul eroului slt (pm) Narcis Åžonei, cel pe care îl comemorăm astăzi (vineri-n.r.), să se contopească cu ființa noastră, să-și trăiască prin noi tinerețea și visurile dăruite patriei. Dumnezeu să te odihnească în pace Narcis!”
, a declarat în cuvântul său reprezentantul Brigazii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” lt.col. Vali ROMAN.
Respect tuturor eroilor Armatei României căzuți în teatrele de operații din Kosovo, Irak și Afganistan, dar și celor decedați în misiunile executate pe teritoriul național!
 
Sursa: Facebook Brigada 282 Brigada Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”
Foto: plt.maj. Ionuț Filimon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?