Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Locuri de muncă pentru șomeri


   Lista locurilor de muncă vacante, dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea cuprinde 106 oferte pentru șomerii din județ. Dintre acestea, 20 sunt destinate operatorilor confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, 15 sunt pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor și alte 10 pentru lucrători gestionari. În rest, se mai pot angaja, zilele acestea, persoanele de meserie tehnician constructor, maistru electrician în construcții, contabil, bucătar, zidar pietrar-tencuitor, șef stație PECO, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), pavator, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, brutar, cofetar, patiser, tâmplar universal, confecționer, prelucrător în industria textilă, șofer autoturisme și camionete, șofer autosanitară, șofer autocamion/mașină de mare tonaj și macaragiu. 
   Disponibile sunt și locuri pentru muncitori necalificați la spargerea și tăierea materialelor de construcții și muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide, dar și posturi pentru cei de profesie director economic, inginer construcții civile, industriale și agricole, asistent medical generalist, consilier administrație publică, inspector de specialitate în administrație publică și contabil.
    În țările din Comunitatea Economică Europeană oferta de muncă este cam aceeași cu cele anterioare. Cele 75 de locuri de muncă destinate șoferilor de camion internațional, vacante în Ungaria de săptămâni bune, au rămas neocupate, la fel ca și cele pentru expert senior șofer Inteligent și Sisteme Trafic, expert curățare și eficiență a vehiculelor, manager proiect și analist programator existente în Belgia. În Germania se caută în continuare patru operatori mașini mase plastice, iar în Malta îngrijitori clădiri, camere. Cei de profesie asistent medical și senior asistent social se pot angaja în Marea Britanie, în Irlanda sunt posturi pentru inginer software senior/servicii, inginer software CARE TECH, inginer sistem și inginer software, în Republica Cehă sunt vacante posturi de controlor trafic, iar în Finlanda de măcelari. Totodată, angajatori din Norvegia caută persoane de meserie bucătar preparate indiene, asistent bucătar șef, bucătar șef, senior geolog și geofizician exploatare.
    Oferta de muncă este valabilă până pe 17 octombrie a.c. Informații suplșimentare cu privire la acestea pot fi obținute la numerele de telefon 0237.224.677 sau 0237.224.678, persoană de contact Daniela Brihoianu, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?