Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

INFOPOL


Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Servicului Rutier au depistat pe DN 2 D, în comuna Bolotești, un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate,  în timp ce conducea un tractor rutier, deși nu deținea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Servicului Rutier au depistat pe DN2 E85, în afara localității Garoafa, un bărbat, de 52 de ani, din orașul Bușteni, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 06 noiembrie a.c., ora 16.54, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bolotești, în timp ce conducea un  autoturism în localitatea Popești, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 6 noiembrie a.c., ora 18.00, pe DN2 E85, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

La data de 06 noiembrie a.c., ora 14.50, polițiștii din municipiul Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 53 de ani, din comuna Movilița, ar fi sustras produse cosmetice de pe raftul unui magazin.
Bunurile au fost recuperate și predate magazinului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?