Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Mere de la primarul Iulian Nica pentru copiii Modulelor Familiale Panciu


Copiii din cadrul Modulelor Familiale Panciu, centrele Speranța și Fortuna, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, au primit, din partea primarului orașului Panciu Iulian Nica, o generoasă donație de fructe, constând în 150 de kilograme de mere.
Gestul edilului a fost primit cu mare bucurie de copii, merele umplând, cu aroma lor, cămările celor două module. Plini de voie bună, fetele și băieții ocrotiți în cele două centre s-au alăturat educatorilor, apucându-se de făcut plăcinte cu mere, pe care le-au savurat ca desert.
Prin donația sa, primarul Iulian Nica a dorit să aducă bucurie în rândul copiilor din cadrul Modulelor Familiale Panciu, dar și să promoveze consumul sănătos de fructe, orientându-i pe aceștia să investească într-un stil de viață mai sănătos, în conformitate cu provocările cu care se confruntă societatea noastră. „Domnul Iulian Nica a mai sprijinit și cu alte ocazii copiii aflați în centrele din Panciu, gesturile sale fiind apreciate de copii și salutate de către întreg personalul”, a declarat Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?