Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO: Un taximetrist a plecat în cursă cu un cal legat de maşină


   Un șofer de taxi din Vrancea a plecat în cursă cu un cal legat de mașină. Isprava sa a fost filmată de un participant la trafic, duminică, în jurul orei 18.00. Imaginile au apărut la un post de televiziune central și au fost surprinse de un șofer care are o cameră montată în mașină, pe podul de la intrarea în Golești, dinspre Buzău.
    În imagini se vede cum calul aleargă pe lângă taxi, iar animalul este legat în partea lateral dreapta.
    Imaginile au fost intens dezbătute în cursul zilei de ieri, iar mai multe persoane au spus că trebuie luate măsuri în acest caz. Polițiștii vrânceni ne-au precizat că nu au cunoștință despre un asemenea caz, dar că vor face verificări pentru a vedea despre ce este vorba.
    De cele mai multe ori, în astfel de cazuri nu pot fi luate măsuri, deoarece filmările nu sunt făcute cu camere omologate, ci de amatori care au camere montate în mașini.
    Nu este exclus însă ca imaginile să fi fost surprinse de camerele de supraveghere montate în comuna Golești, în cazul în care șoferul taximetrului a trecut prin această comună cu tot cu calul legat de mașină. Dacă au fost surprinse imagini pe camerele de supraveghere din comună, atunci el poate fi tras la răspundere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?