Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Babei a făcut instrucție cu apărarea gazdelor! CSM Focșani 2007 – KSE Tîrgu Secuiesc 3-4 (2-1)


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr, Dediu, Beșa, Chivu (80 Duca), Mihai – Manu (70 Manu), Lupu (90 Valentin Ion), Zaharia, Pădineanu – Predoiu (58 Remus Popa), Pasăre. 
KSE Tîrgu Secuiesc: Bunduc – Bucur (28 Stanciu), Păun, Tanko, Tamaș (72 Rantz) – Gall, Boriceanu (76 Szabo), Babei, Kurtuly – Ștefănescu, Gazda.

Partida de sâmbătă, 28 octombrie, care a început la ora 15,00 pe stadionul Milcovul între CSM Focșani și KSE Tîrgu Secuiesc avea suficiente ingrediente pentru a oferi un spectacol de calitate. Pe un teren suficient de bun chiar dacă înmuiat de ploaie și vreme însorită la startul meciului, se confruntau două formații lipsite de pericolul de a intra în zona retrogradării, dar și fără gânduri de promovare. Altfel spus, își puteau da drumul la joc! Primii care au început spectacolul au fost fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma, dar oaspeții au fost cei care l-au încheiat cu o serie de trei goluri consecutive care le-au adus o victorie ce părea imposibilă în minutul 69, când era 3-1 pentru CSM Focșani 2007!

Filmul jocului!
În minutul 2, la capătul unei curse pe dreapta, Manu a centrat, dar mingea reluată cu capul de Predoiu s-a dus peste transversala porții oaspeților. În minutul 7, Zaharia i-a trimis lui Predoiu a cărui deviere a dus mingea pe stânga la Pădineanu, rapidul mijlocaș a devansat fundașul care îl marca, a intrat în careu unde Buduc a intrat cu picioarele în el. Fault de roșu! Centralul Tudorel Pîrlog a indicat fără ezitare penalty și eliminarea portarului oaspeților. După două minute de proteste ale covăsnenilor, tușierul Daniel Colniceanu din Tulcea, care până atunci stătuse pasiv, l-a chemat pe central și l-a convins să-și schimbe decizia. În consecință, Bunduc a rămas în poartă iar Pasăre a transformat penaltiul: 1-0!
Focșănenii au continuat construcția impecabilă cu care au vânturat apărarea oaspeților și în minutul 17 Zaharia a croșetat pe stânga a rămas singur și a centrat perfect pentru Manu care a venit lansat și a făcut 2-0! Trei minute mai târziu, Predoiu a șutat frumos de la 18 metri, mingea a lovit transversala și a ieșit afară! În minutul 28, antrenorul Vasile Gherge l-a înlocuit pe fundașul dreapta Bucur, depășit foarte ușor de Predoiu, Pădineanu sau Zaharia și și-a întărit apărarea. În același minut, KSE a avut lovitură de colț de pe dreapta, a urmat centrarea, mingea a căzut în mijlocul careului de unde Babei și-a început seria de patru goluri administrate lui Lazăr: 1-2! Până la pauză, meciul s-a mai echilibrat, dar tot focșănenii au avut inițiativa.
Gazdele au început repriza a doua cu o stare de nesiguranță, oaspeții au mutat jocul în jumătatea adversă, dar fără a crea mare pericol în careul focșănean. În minutul 69, Claudiu Mihai, lansat de Pădineanu, a ajuns la marginea careului și din unghi a șutat puternic pe jos, la colțul scurt și l-a surprins pe Bunduc: 3-1! A fost momentul după care s-a răsturnat totul în meci! Un minut mai tâziu, Babei a primit mingea dincolo de jumătatea terenului, pe partea stângă a apărării gazdelor și s-a dus singur până la gol: 3-2! În minutul 75, sprintenul mijlocaș al KSE a repetat acțiunea și s-a făcut 3-3, tot așa cum a făcut-o și în minutul 80, când a înscris golul care avea să fie al victoriei echipei sale!
În ultimele 10 minute plus prelungirile, oaspeții au făcut antijoc și au conservat scorul iar focșănenii nu au reușit să trimită mingea în poartă prin apărarea compactă a oaspeților. Babei și-a făcut jocul pentru că l-a avut în față doar pe Chivu, care nu excelează la viteză, și nici nu a fost protejat de mijlocașii din fața sa!
CSM Focșani 2007 a pierdut nu doar meciul, dar și o foarte bună ocazie de urca pe podium!
În etapa următoare, vineri, 3 noiembrie, de la ora 14,00, CSM Focșani 2007 va juca la Roman, cu CSM.
        
Rezultatele etapei:
AFC Hărman – Olimpic Cetate Rîșnov 1-1 (1-0).
Suporter Club Oțelul Galați – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 1-1 (1-0)
AFC Odorheiu Secuiesc – CSM Roman 0-3 ((0-1)
CSM Focșani – KSE Târgu Secuiesc 3-4 (2-1)
Bucovina Rădăuți – Avântul Valea Mărului 2-1 (1-1)
Sănătatea Darabani – CSM Pașcani 0-0
Metalosport Galați a stat  
Aerostar Bacău – Sporting Liești s-a jucat duminică.  

Clasament: 1. Suporter Club Galați – 19 puncte; 2. Aerostar Bacău – 19 puncte; 3. AFC Hărman – 17 puncte; 4. CSM Roman – 17 puncte; 5. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – 17 puncte; 6. Sporting Liești – 16 puncte; 7. CSM Focșani 2007 – 16 puncte; 8. Bucovina Rădăuți – 16 puncte; 9. KSE Tîrgu Secuiesc – 15 puncte; 10. Olimpic Cetate Rîșnov – 14 puncte; 11. Sănătatea Darabani – 9 puncte; 12. AFC Odorheiu Secuiesc – 9 puncte; 13. Avântul Valea Mărului – 4 puncte; 14. CSM Pașcani – 4 puncte; 15. Metalosport Galați – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?