Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Scandal la Spitalul Județean între un vizitator și un agent de pază


Un bărbat de 39 de ani, din comuna Tâmboiești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Conform rechizitoriului, la data de 19.11.2015, în incinta Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani a avut loc un conflict spontan, generat de faptul că o persoană de sex masculin a insistat să ajungă într-una din secțiile unității medicale, chiar dacă nu era program de vizită.
    Era în jurul orei 9.00 când inculpatul a mers în spital cu intenția de a ajunge în Secția de Pediatrie. La intrarea în unitate, persoana vătămată, care era agent de securitate în cadrul unității medicale, i-a explicat vizitatorului că nu poate urca întrucât nu este program de vizită. Cu toate acestea, vizitatorul nu a înțeles mesajul transmis și a încercat să deschidă ușa, moment în care agentul de pază l-a oprit. În timp ce agentul de pază îi explica faptul că nu poate urca, vizitatorul l-a lovit în zona feței. În urma loviturilor primite, victima a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale. În momentul în care a fost lovit, agentul de pază a ripostat, lovindu-l pe inculpat în zona membrelor inferioare, scopul fiind acela de a se apăra. Pentru că inculpatul a continuat să se manifeste violent, în apărarea agentului de securitate au intervenit și alte persoane. În cele din urmă, bărbatul recalcitrant a fost imobilizat. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii, care l-au luat pe agresor la întrebări. Au existat destul de mulți martori care au relatat cele întâmplate. De asemenea, scenele au fost surprinse și de camerele de supraveghere din unitatea medicală.
    Potrivit unor surse, bărbatul trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe nu este la prima abatere. El a mai făcut scandal și cu alte ocazii în incinta unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?