Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Membrii Consiliului Şcolar al Elevilor de la Liceul Longinescu promovează voluntariatul și adoptarea unui stil de viață sănătos


Biroul Executiv al Consiliului Åžcolar al Elevilor (CȘE) de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu s-a întregit, prin alegerea directorilor de departamente.  Aceștia își propun să promoveze activitățile și proiectele CÅžE, să-și informeze colegii despre oportunitățile de formare din țară și din străinătate, să dezvolte strategii de promovare a unei vieți sănătoase și să implice un număr cât mai mare de voluntari în proiectele caritabile și culturale pe care le vor desfășura.
Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții școlii, directorii de departamente sunt: Berdei Adriana – Comunicare și relații publice, Stancu Georgiana – Avocatul elevului, Apostolie Ana Maria – Cultură, educație și programe școlare, Sandu Nicușor Daniel – Departamentul pentru învățământ profesional, tehnic, vocațional și Popîrțac Claudia-Valentina – Departamentul pentru învățămant gimnazial și teoretic. Președintele CÅžE, Lăcanu Ana-Maria, împreună cu vicepreședintele Ghenuche Răzvan și secretarul Angheluță Roxana, își doresc să formeze prin proiectele lor atitudini pozitive în rândul colegilor, cu impact la nivel local. În sprijinul acestui demers, ei îl vor avea ca partener pe reprezentanta liceului în Consiliul Local al Tinerilor, Aldea-Ene Cezarina-Mădălina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?