Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Rugby U 17, LPS Focșani – SCM Gloria Buzău 41-0 (24-0)


Echipa U 17 a Liceului cu Program Sportiv Focșani a jucat a doua partidă Divizia Națională de Juniori, sâmbătă, 7 octombrie, pe stadionul Tineretului.
 După o evoluție foarte bună, cu care și-au dominat categoric partenerii de întrecere, elevii profesorilor Romeo Păun și Cătălin Răileanu au cîștigat cu 41-0 (24-0).
Focșănenii au culcat de șase ori balonul în terenul de țintă al buzoienilor, au transformat de patru ori și au trimis o dată balonul printre buturi din lovitură de pedeapsă.
În prima etapă, în deplasare, pe terenul din Ghecea, LPS Focșani a jucat cu CT Dinicu Golescu, echipă de care fusese întrecută cu 60-5 în partida pentru locul al treilea în turneul final al trecutei ediții a campionatului. Și de această dată echipa Colegiului Tehnic Dinicu Golescu din București s-a impus, dar la o diferență mai mare: 80-0!
Prin victoria de sâmbătă, rugbiștii focșăneni au arătat că au trecut peste șocul acelui rezultat și că își doresc să se bată pentru locurile din partea de sus a clasamentului! 
În etapa viitoare, echipa LPS Focșani va sta! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?