Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Liga a III-a – La Bacău pentru încă trei puncte!

  • CSM Bacău – CSM Focșani 2007, vineri, 4 octombrie, ora 15:00

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor juca astăzi, de la ora 15:00, cu CSM Bacău, în deplasare. Meciul se va disputa pe stadionul Constantin Anghelache și va fi arbitrat de o brigadă avându-l la centru pe Răzvan Negară, din Vaslui, asistat la tușe de Gabriel Samoilă, din Popeni, Vaslui și Iulian Contofan din Iași, Observarea va fi asigurată de Ion Filipiuc, din Suceava și Ervin Foof din Sfântu Gheorghe.

Pentru focșăneni, meciul de la Bacău, cu formația de pe locul 13, este o foarte bună ocazie să-și mărească zestrea de puncte și să profite de rezultatul întâlnirii de la Rădăuți dintre Bucovina și Suporter Club Oțelul Galați. În caz de egalitate în Bucovina, CSM 2007 poate urca pe locul al doilea! Condiția minimă este să câștige la Bacău unde gazdele nu pot emite nici o pretenție de la meciul cu focșănenii. În deplasare, în acest campionat, oaspeții au reușit să termine învingători la Pașcani și să încheie la egalitate partida de la Suceava cu Foresta, în timp ce pe teren propriu băcăuanii au pierdut de două ori și au câștigat meciul cu Sporting Liești. Sunt rezultate cumva liniștitoare pentru CSM 2007, care are un lot mult mai competitiv decât nou promovata care este gazdă. Și are și argumentele experienței competiționale superioare ca și pe cele de ordin moral conferite de obiectivul de promovare în Liga a II-a!

Riscul ca oaspeții să abordeze cu lejeritate partida de la Bacău este exclus după pățania de la Târgu Neamț din prima etapă. În condiții normale, CSM Focșani 2007 va avea la finalul meciului de astăzi 16 puncte și va rămâne în grupul din care se va decide viitoarea competitoare de Liga a II-a, plecată din seria I a Ligii a III-a la finalul ediției de campionat 2019-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?