Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Hagi şi Popescu, membri de onoare ai ‘Fan Clubului Barça Bucureşti’


   Ex-căpitanul echipei FC Barcelona, Gică Popescu, și Gheorghe Hagi, fost jucător al clubului catalan, au participat miercuri, la Costinești, la lansarea Fan Clubului Barça București. Evenimentul, organizat la Vox Maris Grand Resort din Costinești, a reunit deopotrivă personalități ale vieții publice și economice românești, oameni de fotbal și foști jucători ai FC Barcelona precum și suporteri români ai celui mai titrat club spaniol. 
   În cuvântul de deschidere, Ionel Blănculescu, președintele Asociației Fan Club Barça București, a precizat că organizația va milita atât plan sportiv ca susținător al clubului catalan cât și în plan social, așa cum a acționat chiar în ziua lansării oficiale, când membrii clubului au vizitat un Centru de primire a copiilor în regim de urgență din Constanța, unde au oferit daruri și autografe. ‘Noi ne-am asumat misiunea să fim, potrivit sloganului FC Barcelona, mai mult decât un club… Vom fi deci o stare de spirit, vom fi angajați în viața socială, vom milita pentru sportivitate în viață și în competiții, dar vom fi în același timp și ambasadorul FC Barcelona în România’, a declarat Blănculescu. 
   La rândul său, Pau Vilanova, membru al Comitetului Director al FC Barcelona și șef al Departamentului Internațional, responsabil cu Ambasadele Clubului la nivel mondial, a afirmat că cel mai nou membru al galaxiei fan-cluburilor barçeloneze, ce însumează peste 330 de milioane de membri, Fan Club Barça București a dovedit de la început că poate promova cu onoare spiritul și filosofia echipei catalane. ‘Am stabilit încă de la început, împreună cu echipa de la București standarde înalte de organizare și funcționare și ele au fost atinse astfel că succesul este asigurat’, a afirmat Pau Vilanova. 
   Gheorghe Hagi și Gică Popescu, foști componenți ai clubul catalan, au rememorat perioadele petrecute pe terenul de fotbal al clubului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?