Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Judo – Focșăneanul Iulian Surlă și orădeanul Aurelian Fleisz, vicecampioni mondiali la Nage No kata!


Perechea Iulian Surlă – Aurelian Fleisz a câștigat titlul de vicecampioană mondială și medalia de argint a Campionatului Mondial de Nage No kata, care a avut loc la Olbia, în Italia, în perioada 6-7 octombrie. Iulian Surlă și Aurelian Fleisz au obținut 401,5 puncte și au fost devansați în clasament de japonezii Michito Sakamoto și Takayuki Yokoyama, care au acumulat 409,5 puncte. Pe locul al treilea, s-a clasat perechea din Iran alcătuită din Mohammadali Noudehi și  Amir Farzaneh Hesari.
    În concursul de Grand Slam, grupa II, ordinea primelor două locuri a fost aceeași: 1 –  japonezii Michito Sakamoto și Takayuki Yokoyama din Japonia, cu 428,5 puncte, urmată de Iulian Surlă – Aurelian Fleisz, cu 410,5 puncte și perechea italiană Mauro Collini – Tommaso Rondinini, cu 408,5 puncte.
Iulian Surlă este profesor și antrenor de judo la LPS-CSS Focșani și, ca și Aurelian Fleisz, este legitimat ca sportiv la CSM Oradea.
    Cei doi mari sportivi sunt multipli medaliați mondiali și campioni ai Europei la Nage No kata ultima oară, în acest an, în luna mai, la Permbroke, în Malta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?