Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Noul iubit al Andreei Marin este vrâncean


„Andreea Marin este, din nou, îndrăgostită! Și-a găsit jumătatea, după mai multe relații zbuciumate. Adrian Ionuț Brâncoveanu este „achiziția” de ultimă ora a „Zânei”, un bărbat de 32 de ani, care a fermecat-o pe loc. (…)
Călătoriile pe care le-a făcut Andreea Marin în Africa nu au fost o simplă coincidență. Deși s-a zvonit că și-a „tras” iubit tunisian, de fapt, era vorba despre un Alexandru Ionuț Brâncoveanu, care a fost consul în Tunisia. Înainte de asta, el a fost consul în Libia, la Tripoli, dar din cauza conflictelor iscante în acea țară, Alexandru a fost relocat. În luna aprilie a acestui an, Andreea Marin a fost în vacanță în Tunisia, dovadă stau imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare. În acea perioadă, „zâna” a publicat numeroase colaje superbe din Tunisia.
    Mai mult, anul acesta, „zâna” a sărbătorit Paștele în Cotești, județul Vrancea, localitatea natală a lui Alexandru Ionuț Brâncoveanu. Åži în acest caz, dovadă stau imaginile pe care Andreea Marin le-a postat în acea perioadă, pe toate rețelele de socializare. (cancan.ro)

    La sfârșitul săptămânii trecute, Andreea Marin a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro în compania unui bărbat. Cei doi au fost împreună la cumpărături, iar gesturile trădau faptul că între ei este mai mult decât o simplă amiciție. Barbatul se numește Adrian și lucrează acum în Tunisia, țară pe care Andreea Marin a tot vizitat-o în ultima perioadă! Însă nu doar în țara africană s-a dus vedeta noastră să-și viziteze iubitul, ci și în locurile natale ale acestuia.
    Acesta este din Cotești, Vrancea, acolo unde familia sa are proprietăți întinse, livadă și vie. Chiar weekend-ul trecut, Andreea Marin a fost la Cotești, unde a cules struguri și s-a pozat în mijlocul naturii.
    Nu este prima dată însă când se duce la Cotești. A fost și în primăvară, semn că relația cu bărbatul are câteva luni. De altfel, faptul că în primăvară a fost la Cotești este dezvaluit chiar de o prietenă, care îi scrie un mesaj în dreptul pozei în care Andreea Marin se află pe un ATV. „Frumos la Cotești. Salutări lui Adi (n.r. numele noului iubit)”. Prietenei sale, Andreeea îi și răspunde imediat: „Mulțumesc. O să-i transmit”. (wowbiz.ro)

    Andreea Marin a confirmat relația cu noul iubit. Invitată în cadrul emisiunii „Agenția VIP” de la Antena Stars, vedeta a povestit despre noua ei relație, fiind foarte fericită. „Îți asumi când ieși cu cineva de mână pe stradă. Nu e ceva ce vreau să ascund, dar faptul că vrei să fii un om discret nu este ceva la care să nu am dreptul. După o experiență nefastă, când am fost prea deschisă, prea normală, am învățat ceva din această experiență. Sunt cu un om care are o meserie care cere discreție, este diplomat. Am avut câteva luni de liniște, noi am ieșit și înainte, dar nu am fost văzuți. Sunt liniștită și fericită, dar nu vreau să fac confesiuni despre asta. Acum iubesc matur, nu-mi permit să greșesc încă o dată și încă o dată… Trebuie să pornești cu încredere în orice relație”, a spus Andreea la Antena Stars. (antena3.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?