Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Minifotbal, Liga Autovip: Campionat cu cinci noi echipe la start!


Campionatul de minifotbal al Ligii Autovip la Fotbal va începe mâine, 23 septembrie, pe terenul de „La Castel”! Noua ediție a competiției va avea la linia de plecare doar șapte formații, care au încheiat întrecerea în vară: United AS Focșani, campioana la zi, Samorom Bolotești, vicecampioana Ligii AutoVip, campioana Regiunii Sud Est și calificata din șaisprezecimile Ligii Campionilor, Flux AS, câștigătoarea Cupei și a Supercupei, ACS Mausoleul Mărășești, Viitorul Câmpineanca, Casa Panciu și Progresul Focșani. Li se vor alătura AS Tomiță Lazăr, Green Garden Odobești, Atletico Textila, Onasis FC și Focșani Hotspur.
Echipele rămase din trecutul campionat pot revendica de la început roluri importante în competiția care va începe mâine, însă nou venitele pot aduce prospețime, jucători noi, ca și mulți dintre componenții formațiilor care au renunțat la cursa minifotbalului și vor avea, cu siguranță, multe de spus în campionat!
Sezonul de minifotbal a început cu o primă surpriză: câștigătoarea Cupei României, etapa județeană, Flux AS, a câștigat supercupa după ce a câștigat la lovituri de departajare partida cu campioana AS United. Scor 3-2, rezultatul de la finalul timpului regulamentar fiind 2-2. Probabil că asta-i soarta campioanelor, să piardă supercupa! Dacă nu greșesc, și în vara trecută, campioana Sanorom a pățit-o!
Comisia de organizare a Ligii AutoVip a stabilit ca noul campiont să aibă loc astfel: va fi jucat un singur tur, în 11 etape, urmând ca, din primăvară, primele șase clasate să participe la play-off, cu punctajul înjumătățit și rotunjit, iar formațiile de pe locurile 7-12 să evolueze în Cupa Ligii. În joc se vor afla trofeul Ligii, Cupa Ligii și Cupa României. Va fi, deci, loc de performanță pentru multe echipe, ceea ce va face întrecerea atractivă și dinamică!
Înainte de debutul campionatului, organizatorul Ligii, Cristian Vasile, a transmis participantelor următorul mesaj: „Urez  mult succes echipelor înscrise în noul sezon de minifotbal, într-o competiție destinată exclusiv amatorilor, în spiritul respectului și al prieteniei. Liga de minifotbal merge mai departe!”
   Programul primei etape:
Ora 14.00: Sanorom Bolotești – ACS Mausoleul Mărășești;
Ora 14.45: AS Tomiță Lazăr – Focșani Hotspur;
Ora 15.45: Atletico Textila – Onasis FC;
Ora 16.30: Flux AS – Progresul Focșani;
Ora 17.30: Green Garden Odobești – United AS Focșani;
Ora 18.15: Casa Panciu – Viitorul Cîmpineanca.
În foto, Flux AS Focșani, câștigătoarea Supercupei Ligii AutoVip!
(Articolul a fost scris având ca suport un text primit de la Cristian Vasile, organizatorul Ligii AutoVip). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?