Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Pregătiri la Izvorani şi Snagov pentru patru rugbişti de la LPS


   În perioada 27 februarie – 5 martie, la Centrul Olimpic de la Izvorani, echipa națională de rugby Under 17 a României va avea un trial pentru un turneu de pregătire în Belgia, unde vor susține câteva meciuri amicale. Din selecționata României fac parte și parte și doi rugbiști de la Liceul cu Program Sportiv Focșani: Cristian Constantin și Alexandru Savin. Dacă vor trece cu brio peste testele impuse, cei doi rugbiști au șansa de a îmbrăca tricoul echipei naționale a României, care în luna noiembrie a acestui an va participa la Campionatul European programat în Portugalia.

Bloju și Ilie se antrenează la Snagov

   Doi dintre componenții echipei Under 18 a LPS Focșani, Mădălin Bloju și George Ilie au fost convocați în lotul lărgit al Naționalei. Cei doi juniori focșăneni sunt în momentul de față la Snagov, unde desfășoară împreună cu întreg lotul național un stagiu de pregătitre centralizată, care se va întinde pe durata a două săptămâni. „Nu poate decât să ne bucure că, din nou, de la Focșani sunt selectați rugbiști pentru loturile naționale. Este iarăși o dovadă incontestabilă că rugbiul focșănean își păstrează valoarea și renumele. Suntem extrem de bucuroși că munca și eforturile depuse de acești tineri, laolaltă cu cei care îi pregătesc, sunt răsplătite în acest fel”, ne-a declarat Viorel Ion, antrenor la LPS Focșani.
   Pe 20 martie, în Spania, va începe Campionatul European de Rugby pentru echipele Under 18. Oficialii LPS speră că și cei doi focșăneni să facă parte din reprezentativa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?