Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Sambo – Ju San Focșani are doi campioni ai României!


Sportivii de la clubul Sportiv Ju San Focșani au avut prestații foarte bune la Campionatul Național de sambo pentru juniori și tineret, de la sfârșitul săptămânii trecute de la București.
    Performanța cea mai mare i-a aparținut foarte talentatului – și valorosului – Mircea Tomescu. Multiplul campion al României și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de juniori din toamna anului trecut, a câștigat titlurile de campion național și în 2017, la juniori 56 kg. și tineret, 62 kg.! Prietenul și colegul de club al lui Mircea, Claudiu Neagu, s-a clasat pe primul loc la juniori, 60 kg. și pe locul al doilea la tineret 62 kg. Dublu medaliată a Campionatului Național de sambo a fost și Violeta Vlase, cu bronz la juniori 70 kg. și la tineret, 72 kg. Fabrizio Mucenica a câștigat medalia de bronz la juniori +87 kg.
    Pentru luptătorii de sambo, urmează Campionatul Mondial pentru juniori și tineret din Serbia.
    Toți cei patru medaliați ai Ju San Focșani sunt campioni sau multiplu medaliați ai campionatelor naționale de judo, fiind legitimați la LPS – CSS Focșani.
    Pentru sambo, ei sunt pregătiți de profesorii antrenorii Dumitru Sandu Zisu și Lăcrămioara Gaiță, are apreciază ca normal rezultatul obținut de sportivii pe care îi antrenează.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?