Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Mai mulți tineri și un minor, la UPU după ce au fost agresați sau accidentați de mașini


O femeie din comuna Câmpuri a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), duminică, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Femeia, care suferă de tulburare de comportament și sindrom depresiv, a băut clor. „G.G., femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Câmpuri, ingestie voluntară de clor, tentativă de suicid, uz nociv de alcool, sindrom depresiv, tulburare de comportament. Bilet de trimitere psihiatre”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Tot în cursul zilei de duminică, la UPU au ajuns și un minor și mai mulți adolescenți. Astfel, un băiețel de 10 ani a fost adus la UPU după ce a fost victima unui accident rutier. „P. I. E., persoană de sex masculin, în vârstă de 10 ani, din Odobești, traumatism de genunchi și gambă stângă prin accident rutier. Pacientul nu se internează”.
    O fată de 15 ani a fost internată la chirurgie infantilă cu traumatism la piciorul drept, după ce a fost victima unui accident rutier. „I. Ș., persoană de sex feminin, în vârstă de 15 ani, din Adjud, traumatism de gleznă dreaptă prin accident rutier. Internat chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un adolescent de 16 ani a fost adus, tot duminică, la UPU Focșani și ulterior internat la chirurgie infantilă, după ce a fost bătut. „S.M., persoană de sex masculin în vârstă de 16 ani, din Cârligele, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism toracic și umăr stâng. Pacientul se internează la chirurgie infantilă”.
    De asemenea, o tânără din Mărășești a ajuns la UPU în cursul zilei de duminică, prezentând semne de lovire în zona feței și în zona pelvină, ea fiind victima unei agresiuni fizice. „O.S. femeie în vârstă de 18 ani, din Mărășești, contuzie minoră facială și pelvină prin agresiune. Pacienta nu se internează”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?