Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Sofia Ciobanu a câștigat trofeul categoriei la Festivalul „Viva Alegria“ Piața Neamț 2017


Micuța artistă din Focșani Sofia Maria Ciobanu a câștigat, ieri, trofeul categoriei la Festivalul „Viva Alegria” Piața Neamț 2017. Acesta este primul premiu câștigat la primul festival din noul sezon la care a participat.
Talentata Sofia Maria Ciobanu a obținut de-a lungul timpului mai multe premii și trofee. În luna iunie, Sofia a câștigat Trofeul categoriei 6-8 ani la Festivalul Mihaela Runceanu „Pentru Voi Muguri Noi”, ce a avut loc la Buzău. Sofia a câștigat anul trecut două premii I la Concursul Internațional pentru Copii și al Creativității în Rândul Tinerilor „Slavsya Otechestvo”, ce s-a desfășurat la Moscova, în Federația Rusă. Astfel, ea a primit premiul I la secțiunea interpretare în limba română și tot premiul I la secțiunea hit-piesă interpretată în limba rusă. Sofia Ciobanu a reprezentat județul Vrancea și România la Moscova după ce a câștigat Premiul I la Festivalul Internațional „Delfinul de Aur – Năvodari 2016!”, festival care se desfășoară anual sub egida Ministerului Educației Naționale.
În iunie 2016, ea a câștigat Premiul I-Secțiunea Pop, la Festivalul International EuroKids – Eurotalent – EuroClassic – Maiori, Coasta Amalfi, din Italia. Sofia Maria Ciobanu a participat și la Marea finală de popularitate a emisiunii concurs pentru tinere talente „Next Star”, difuzată de televiziunea Antena1, tot în 2016. În finala de popularitate Sofia a cântat în duet cu tânăra și talentata Nicol Chery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?