Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

ULTIMA ORĂ! FOTO! Accident grav pe DN 2L, în apropiere de Panciu


Accident grav pe DN 2L, în apropiere de Panciu, în această dimineață, în jurul orei 10.00. Un autoturism care circula pe sensul de mers Panciu-Tișița și care a oprit pentru a vira spre stânga, a fost lovit din spate de un alt autoturism și proiectat în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferului mașinii care a lovit autoturismul ce intenționa sa vireze stânga.
Bărbatul accidentat grav, în vârstă de 45 de ani, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Fratele bărbatului rănit ne-a spus că acesta are clavicula ruptă și este lovit la cap. Era semiconștient când a fost preluat de ambulanță.
Conform primelor date, Loganul papuc venea de la Panciu și până în cimitirul nemțesc a oprit să vireze stânga pe un drum de acces către o fermă, moment în care a fost lovit din spate de autoturismul Opel Corsa, condus de bărbatul de 45 de ani, din Panciu, care a fost grav rănit. În urma producerii coliziunii, autoturismul Opel a ajuns în afara părții carosabile, pe câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?