Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Fotbal juniori U 19. LPS Focșani – Dacia Unirea Brăila 0-5 (0-2)


Formația LPS Focșani: Olariu – Chiriac, Vintilă, Tănăsache, Tănase – Pașalău – Tarbă (68 Marin), Toader, Tarbă (60 Dumitrașcu) – Bobu (46 Bucșă), Balandău (57 Dumitrescu) – Cazan (68 Anton).
    Partida dintre juniorii U 19 ai Focșaniului și Brăilei a început cu dominarea gazdelor care și-au creat cel puțin trei mari situații de gol, risipite, însă, de Bobu, Balandău și Cazan. Brăilenii au scăpat de fiecare dată fără gol primit datorită lipsei de inspirație a focșănenilor. Mai mult, s-au văzut cu două goluri făcute cadou de gazde. Mai întâi în minutul 17, la primul atac al brăilenilor în careul LPS, Vintilă a a vut o intervenție neglijentă, încheiată cu fault și, de la 11, metri Dacia Unirea a făcut 0-1. În minutul 44, la al doilea atac, pe contră, al brăilenilor, Olariu a faultat la marginea careului, dar în interior și din al doilea lor penalty brăilenii au făcut 0-2!
    Începutul reprizei a doua a continuat cu gafele focșănenilor care au lăsat culoare mari în apărare, pe unde oaspeții au făcut ce au vrut. Și au vrut să înscrie: Au dus scorul la 0-3 în minutul 50, pentru ca în minutul 60 un mijlocaș al Brăilei să șuteze de la 40 de metri surprinzându-l pe portarul Focșaniului și s-a făcut 0-4. În minutul 85 a venit, logic și golul al cincilea marcat împotriva unei echipe ce renunțase demult să mai creadă în șansa ei!
    La ora închiderii ediției noastre de astăzi, juniorii U 17 ai LPS jucau cu omologii lor de la Dacia Unirea Brăila.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?