Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Tenis – A început Etapa a II-a a Circuitului Vrancea Trophy 2022!

La Focșani, la noua Baza Sportivă a TC Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, situată în capătul străzii Alunului, cu intrare din prelungirea Străzii Cuza Vodă, înspre Petrești, au început, ieri, întrecerile Campionatului Național Intercluburi pe echipe de dublu U 14 și U 16. La competiția care face parte din Etapa a doua a Circuitului Vrancea Trophy, evoluează cei mai buni jucători din țară la aceste categorii de vârstă, componenți ai Loturilor Naționale ale României. 

Într-un comunicat de presă, Circuitul Vrancea Trophy anunță că echipele ”cele mai titrate sunt cele ale Dinamo București 1, din care fac parte nu mai puțin de 3 sportivi ai loturilor naționale de 16 ani (Andrada Komarov, Gabriel Ghețu, Radu Paisvant) și cea a Elite București cu 3 sportivi ai Lotului național U14 (Rareș Rugină – sportiv al TC Focșani prin protocol de colaborare, David Popa, Luca Păunescu). 

Cu nimic mai prejos însă s-au înscris și echipele CS Unirea Focsani, de asemenea cu un protocol de colaborare de rag înalt, în componența Ana Maria Chiriță – CSS Bacău, sportivă de lot național U14, Patricia Moldovan – TC Elite Tg Jiu, transferată în vederea întregirii echipei alături de sportivii noștri Octavian Ciubotaru, Dragos Paraschiv și Rareș Calugăru – TC Tecuci. Și nu în ultimul rând echipele Dacia Galați și Dinamo București 2, toate având oportunitatea de a se întrece în cadrul uneia dintre cele mai speciale și inedite Competiții Finale, având rangul unui Campionat Național”.

În fiecare întâlnire se vor disputa câte trei meciuri de dublu – unul masculin, unul feminin și unul mixt! Organizatorii – Federația Română de Tenis și Tenis Cub Focșani – Școala George Bucuroiu –anunță că în condiții normale, asta însemnând că se poate juca, programul întâlnirilor este de miercuri 7 septembrie, până vineri, 9 septembrie, între 9:00 și 17:00. 

În comunicatul de presă organizatorii îi invită pe cei interesați de tenisul jucat de sportivi de valoare să-i urmărească și să-i susțină ”atât la Baza Sportivă, cât și pe paginile de web și ale rețelelor de socializare pentru informații în timp real!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?