FOTO! Veteranul de război Sebi Gheorghe, sărbătorit astăzi, la împlinirea a 99 de ani

0
979

Veteranul de război Sebi Gheorghe a împlinit 99 de ani de viață. Îi urăm multă sănătate și îi mulțumim pentru eroismul, credința și bărbăția de care a dat dovadă, împreună cu toți eroii generației sale, în vremurile grele ale războiului.

Avem privilegiul de a învăța de la dumneavoastră că dragostea de țară nu se măsoară în cuvinte ci prin fapte și eforturi deosebite. Ne-ați arătat ce înseamnă cu adevărat patriotismul, onoarea și demnitatea și v-ați câștigat nemurirea în paginile istoriei naționale a României, a spus lt. col. Dobrin Sorin, înlocuitorul la comanda Centrului militar zonal Vrancea ,,REGELE CAROL I”, în cadrul ceremoniei aniversare care a avut loc astăzi 07 septembrie la locuința acestuia.

La ceas aniversar, permiteți-mi să vă mulțumesc, în numele personalului Centrului militar zonal Vrancea ,,REGELE CAROL I”, pentru cadoul fără de preț pe care dumneavoastră alături de generația dumneavoastră l-ați dăruit viitoarelor generații – viața patriei noastre. Aceste rânduri aduc cu ele recunoștința pentru sacrificiile pe care le-ați făcut pentru țară și am învățat de la dumneavoastră că „fără istorie nu este patrie și fără dragoste de istorie nu poate fi dragoste de patrie”.

sursă text și foto: Centrul Militar Zonal Vrancea Regele „Carol I”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here