Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO : Rugby U 16 – Joc școală pe Tineretului! LPS Focșani – CSS Tecuci 74-5 (45-0)


Formația LPS Focșani: Tache, Trandafir, Anton, Toroc, Stoica, Prepeliță, Tusluc, Purdă, Davidoiu, Puescu, Puiu, Merca, Olaru, Nișcoveanu, Berbece. Rezerve: Marius Gheorghiță, Boșcăneanu, Marin, Ionuț Gheorgiță, Rusu, Toader.
Antrenor, Cătălin Răileanu.
CSS Tecuci a venit fără vreo pretenție la un rezultat bun, ieri, pe stadionul Tineretului, în meciul cu LPS Focșani, ultimul al focșănenilor pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Oaspeții au încercat să opună rezistență, însă au fost depășiți net și fizic și tehnico-tactic de o formație a Focșaniului care a dorit să elimine un eventual pas greșit în tentativa de a-și asigura locul în turneul final al Campionatului național U 16!
După ce scorul a luat rapid proporții, ajungând la 26-0, în minutul 10, profesorii Romeo Păun și Cătălin Răileanu au cerut jucătorilor să renunțe la pătrunderile individuale prin care înscriseseră până atunci și să ducă la mână balonul până în terenul de țintă advers. Jucătorii focșăneni au renunțat greu la tentația de a zburda solitari spre butul tecucenilor, însă la pauză au înțeles că este în folosul să facă un gen de joc școală, ce poate fi util mai târziu, în disputele din turneul final! Meciul s-a încheiat cu 74-5, cu oaspeții marcând eseul de onoare la ultima fază a meciului.  
Pentru LPS Focșani au înscris Anton – 20 puncte din patru eseuri, Nișcoveanu – 10 puncte din două eseuri, Berbece – 10 puncte din două încercări, Olaru, Puiu, Merca și Puescu, câte cinci puncte, din câte un eseu. Au transformat Tusluc, de trei ori – șase puncte, Toroc și Prepeliță, de câte două ori – câte patru puncte!
În ultima etapă a campioantului, sâmbătă, 28 mai, LPS Focșani va juca în deplasare cu CSS Bîrlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?