Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

O scriitoare britanică asigură că Mick Jagger a sedus-o când avea 17 ani


Scriitoarea britanică Natasha Fraser-Cavassoni a dezvăluit în memoriile sale că solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a sedus-o când ea avea doar 17 ani, iar el 37, relatează EFE. După trei decenii de la presupusul său ‘affair’ cu Jagger, Natasha, fiica biografei Antonia Fraser și a fostului deputat conservator Hugh Fraser, a decis în sfârșit să-și spună „adevărul”, notează un articol publicat de ziarul ‘The Telegraph’.
Natasha Fraser-Cavassoni dezvăluie, în cartea sa de memorii ‘After Andy: Adventures in Warhol Land’, că după ce s-au cunoscut vara pe un iaht în sudul Franței, Mick Jagger i-ar fi dat întâlnire la un concert al lui Stevie Wonder la Londra, apoi a invitat-o la exclusivistul Tramp Nightclub din capitala britanică. Potrivit autoarei, Jagger i-a propus apoi să meargă la el în apartament, unde ea l-ar fi avertizat că nu este dispusă să-i cedeze avansurilor. „Dar în câteva minute, mă ajuta să mă spăl pe dinți, iar după ce a stins lumina mi-a scos repede bluza și fusta” și ce mai aveam pe mine, a mărturisit scriitoarea. După presupusul episod cu vedeta trupei Rolling Stones, Natasha s-a căsătorit cu Jean-Pierre Cavassoni, un agent imobiliar franco-italian.
La rândul său, Jagger s-a căsătorit a doua oară, în 1990, cu top-modelul Jerry Hall, alături de care a stat aproape nouă ani și cu care are patru copii (Elizabeth, James, Georgia și Gabriel). Artistul a devenit tată, la 73 de ani, pentru a opta oară anul trecut în decembrie după ce iubita sa, americanca Melanie Hamrick, 29 de ani, fostă balerină la Teatrul de Balet din New York, l-a născut pe Deveraux Octavian Basil Jagger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?