Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Femeie cu un copil mic lângă ea, tâlhărită ziua în amiaza mare, în zona Pieței Moldovei; un polițist local l-a prins pe infractor


 Un bărbat i-a sustras astăzi geanta unei femei  în zona pieței agroalimentare din municipiu, lângă Km 0. Un polițist local, aflat în timpul liber,  a surprins momentul și a intervenit imediat pentru a recupera geanta femeii și pentru a-l prinde pe individ. Cu ajutorul unor cetățeni, polițistul a reușit să imobilizeze hoțul. Potrivit unor martori, la sosirea echipajului de ordine publică, bărbatul ar fi devenit violent. În cele din urmă oamenii legii au reușit să-l imobilizeze și să-l aducă la poliția municipiului pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
 „În jurul orei 13:10, un polițist local care era în timpul liber, împreună cu o persoană civilă, la strigătele victimei au alergat și l-au prins pe respectivul, care se pare că se află sub control judiciar fiind recidivist. Suspectul îi furase geanta unei femei care era împreună cu un copil de vreo 5-6 ani și a luat-o la fugă printre blocuri. Polițistul local împreună cu un cetățean l-au prins și au anunțat un echipaj de ordine publică de la Poliția Locală, care l-a încătușat pe suspect, după ce acesta a devenit agitat și l-a predat poliției municipiului Focșani pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat Nelu  Ioniță, șef Poliția Locală Focșani. Potrivit unor surse oficiale, suspectul este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Tâmboiești, iar femeia tâlhărită este din localitatea Hângulești comuna Vulturu. Deși în zonă se aflau mai mulți oameni care au observat fapta de tâlhărie comisă de tânăr asupra femeii și strigătele copilului acesteia, care se speriase, un singur bărbat a intervenit pentru a ajuta polițistul local să prindă făptașul.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?