Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Şeful Ocolului Silvic Focşani, acuzat de abuz în serviciu


Reprezentanții Sindicatului Propact din localitatea Mera îl acuză pe șeful Ocolului Silvic Focșani, Victor Dumitru, de abuz în serviciu. Potrivit acestora, șeful Ocolului Silvic nu ar fi pus în aplicare mai multe hotărâri judecătorești și nicio hotărâre a Comisiei Județene de Fond Funciar privind punerea în posesie. Cei 77 de țărani care ar fi trebuit să fie puși în posesie, spun că șeful Ocolului Silvic ar fi în complicitate cu cei care sunt deja proprietarii pădurilor obținute de ei în instanță. Reprezentanții Sindicatului Propact din Mera spun că inclusiv  funcționarii prefecturii ar fi vinovați în acest caz, pentru că nu au luat măsuri împotriva celor de la Ocolul Silvic Focșani în momentul în care au văzut că aceștia nu respectă legea. Reprezentanții Propact susțin că au trimis mai multe adrese la Romsilva în care este prezentată pe larg situația de la Ocolul Silvic Focșani, dar și la Ministerul Mediului.

***
Oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au confirmat că s-a primit o cerere de la Sindicatul Propact, iar astăzi, aceasta va primi număr de înregistrare.
Contactat de reporterii noștri, șeful Ocolului Silvic Focșani, Victor Dumitru, a spus că nu știe nimic despre această situație. „Nu știu despre ce este vorba și nici despre vreo plângere. Procedura este destul de elaborată și noi nu facem decât să respectăm legea. Lucrurile nu țin de voința mea și facem ceea ce ni se cere și ce prevede legea”, a afirmat Victor Dumitru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?