Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Mandate prelungite pentru autorii crimelor de pe strada Gheorghe Doja


Magistrații Tribunalului Vrancea au prelungit arestul preventiv în cazul celor patru bărbați cercetați în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja. Decizia nu este definitivă.
„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecință: (…) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaților: – MUSTAFA ARGINT, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat (…); – MUSTAFA REMUS, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat (…); pe o perioadă de câte 30 zile pentru fiecare, începând cu 26.08.2017 până la 24.09.2017. – MUSTAFA MARIAN, zis Mamu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat (…); – MUSTAFA REMUS, zis Mamutu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat (…); pe o perioadă de câte 30 zile pentru fiecare, începând cu 27.08.2017 până la 25.09.2017. (…) Cu drept de contestație, (…) 21.08.2017”, este decizia instanței de judecată.
Trei bărbați au fost uciși cu sălbăticie, la sfârșitul lunii iunie, pe strada Gheorghe Doja din Focșani. Cadavrele acestora au fost găsite de polițiști după miezul nopții, întinse pe asfalt, prezentând numeroase urme de violență. Cea de-a patra victimă, o femeie, a murit la spital. Capetele celor trei fuseseră zdrobite. Mai mulți martori au susținut că au fost loviți cu bâte, topoare, ba chiar și tăiați cu cuțitul, până când au rămas fără suflare. Apoi, agresorii i-au abandonat în stradă și au fugit pentru a se ascunde de oamenii legii. Doi agresori au fost prinși în noaptea crimei, ceilalți câteva zile mai târziu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?