Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Bărbat menţinut în arest pentru că şi-a violat fiica vitregă


Bărbatul de 31 de ani, din județul Prahova, arestat preventiv pentru că și-ar fi violat fiica vitregă, rămâne după gratii. Ieri, magistrații de la Judecătoria Focșani au dispus prelungirea arestării preventive. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. (…) prelungește durata măsurii arestării preventive a inculpatului G(…) A(…) C(…), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 21.08.2017 și până la data de 19.09.2017, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 16.08.2017, ora 13.00”, se arată în hotărârea instanței.
    Bărbatul a fost arestat preventiv luna trecută, după ce a fost reclamat că și-a violat fiica vitregă. El ar fi agresat-o mai întâi fizic și apoi sexual, fapta petrecându-se pe raza județului Prahova, dar plângerea a fost depusă la Poliția Municipiului Focșani.
„La data de 21 iulie a.c., politiștii focșăneni au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară, ar fi fost agresată fizic și sexual de către sotul său, în vârstă de 31 de ani. Urmare a cercetărilor efectuate, politiștii vrânceni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iulie a.c., l-au prezentat Judecătoriei Focșani, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de reținere și arestare preventivă al Inspectoratului de poliție Vrancea. Bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infractiunilor de viol și violență în familie”, au transmis politiștii la momentul reținerii bărbatului.
    Potrivit unor surse, bărbatul arestat preventiv ar fi recidivist. În urmă cu mai mulți ani, el ar fi fost implicat într-un scandal, în zona Mausoleului Mărășești, când s-ar fi folosit și un pistol cu gaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?